موارد استفاده از روغن های گیاهی در فست فودها
سه شنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۵، ۰۲:۳۶ ق.ظ
روغن کلزا: برخلاف روغن زیتون نقطه دود آن بالاست. همچنین این روغن در هنگام سرخ کردن، مواد سمی تولید نمی کند. این موارد آن را بهتر از روغن زیتون برای سرخ کردن مناسب کرده است.
این نوع روغن برای استفاده های زیر مناسب است:
سیب زمینی برشته شده و سرخ کردن مواد غذایی
این نوع روغن برای استفاده های زیر مناسب است:
سیب زمینی برشته شده و سرخ کردن مواد غذایی
برای مشاهده ی ادامه مطلب به سایت آلیما فست فود مراجعه نمایید.
۹۵/۱۲/۰۳