بهترین روغن برای پخت غذا و سالاد
دوشنبه, ۳۰ اسفند ۱۳۹۵، ۰۲:۲۴ ق.ظ
تا چند سال پیش کارشناسان استفاده از روغن زیتون را در پخت و پز ممنوع اعلام کرده بودند و به جای آن سایر روغن های گیاهی مانند آفتاب گردان را توصیه می کردند. اما تحقیقات اخیر نشان داده که روغن آفتاب گردان و ذرت بیش از 20 برابر حد مجاز(بر اساس سازمان بهداشت جهانی)، در زمان استفاده آلدهید تولید می کند.
برای مشاهده ی ادامه مطلب به سایت آلیما فست فود مراجعه نمایید.
۹۵/۱۲/۳۰